Shoppingcart

Lachgas kopen?

Ben jij op zoek naar lachgas flessen, patronen of crackers?

Bij Entertainment Service Limburg ben je op de juiste plek. Wij bieden je lachgas aan in verschillende vormen en maten.  Zo hebben wij lachgas crackers en lachgas flesse, en bieden wij verschillende benodigdheden voor het lachgas aan. Daarnaast bieden wij nog verschillende andere producten aan en verhuren wij ook entertainment apparaten. Neem dus snel een kijkje in onze webshop voor onze aantrekkelijk geprijsde artikelen. Heb je nog vragen aan ons of over onze service? Neem dan contact met ons op, wij staan voor je klaar en willen je graag helpen met je vraag.

 

Lachgas patronen kopen

Lachgas patronen, je hoort er tegenwoordig steeds meer over in het nieuws maar ook in het uitgaansleven. Wij bieden lachgas patronen aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs en bieden deze in kleine, maar ook grote hoeveelheden aan. De patronen zijn van hoge kwaliteit en worden bij jou thuisbezorgd. Kijk dus snel in onze webshop en bestel vandaag je lachgas patronen nog zodat je in het weekend ervan kan genieten met je familie of vrienden. Heb je vragen over lachgas of over ons? Neem gerust contact op wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

 

Lachgas crackers bestellen

Wij bieden ook lachgas crackers aan. Deze lachgas crackers zijn nodig om het gas uit de lachgas patronen te halen, waarna je dit kan inademen en het gevoel van lachgas kunt ervaren.

Wil je lachgas patronen gebruiken? Wees er dan zeker van dat je een lachgas cracker hebt zodat je zelf of met je vrienden een leuke avond kan beleven. Heb je verder nog vragen over lachgas crackers, lachgas patronen of lachgas in het algemeen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij zullen je dan zo snel mogelijk contacteren met een antwoord op je vraag of vragen.


Wij verkopen de ballonnen enkel aan personen vanaf 18 jaar of ouder.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat personen niet meer dan een veilige hoeveelheid lachgas gebruiken.

Wij bieden onszelf tevens aan om lachgas leverancier te zijn op uw evenement, feest of partij. 
Wij regelen alles en u heeft geen omkijken erna. De opbrengst word hierbij in overleg verdeeld.

 

Voor meer informatie over het gebruik van lachgas: GGD Lachgas Informatie