Shoppingcart

Verzenden en Retouren

Verzending

Onze pakketten verzenden wij met PostNL en worden op werkdagen bezorgd tussen 09.00 en 18:00 uur en op zaterdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.
Kleine bestellingen versturen wij zo veel mogelijk per briefpost.
Wij doen ons best om elke bestelling binnen twee werkdagen te leveren.

Retourneren

Wanneer kan ik een product retourneren?
Vanaf de dag dat u een product ontvangt heeft u een bedenktermijn van 14 dagen. Wilt u het product retourneren? Lees dan onze voorwaarden.

U heeft 14 dagen de tijd om te beslissen of het product aan uw eisen voldoet. Als u het product wilt terugsturen dient u binnen 14 dagen na ontvangst van het product een retourformulier aan te vragen. U heeft vervolgens 14 dagen om het product terug te sturen. Weet u nog niet zeker of u het product wilt houden? Laat het dan in de originele verpakking zitten. Bekijk het product gerust zoals u dat in een winkel zou doen, maar zorg ervoor dat het in originele staat blijft. In het geval van aangebroken, incomplete, beschadigde of gebruikte producten behouden wij ons het recht voor de daardoor ontstane waardevermindering aan u door te berekenen. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag. Is de verpakking beschadigd? Dan kunnen wij ervoor kiezen het product slechts gedeeltelijk te vergoeden. Schrijf in ieder geval geen tekst op de verpakking en plak er geen stickers of plakband op. Verpak uw retour te zenden producten goed beschermd in een stevige doos om beschadiging tijdens transport te voorkomen. U draagt zelf namelijk het risico voor de retourzending. Wilt u geen risico lopen dat uw product zoek raakt? Verzend het pakket dan aangetekend en bewaar uw verzendbewijs. Zo kunt u een eventuele vermissing van uw product claimen bij de bezorgservice.

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen:
Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk);
Software waarvan de verzegeling is verbroken;
Ingewisselde of ingevulde vouchers en tegoedbonnen;
Producten anders gekocht dan direct bij Entertainmentservicelimburg.nl (bijvoorbeeld via Bol.com, deze kunnen via Bol.com geretourneerd worden);
Producten die vallen onder de uitzonderingen genoemd in artikel 10 van de Algemene Voorwaarden. Zoals bijvoorbeeld producten die wegens hygienische redenen verzegeld worden verkocht en niet geretourneerd kunnen worden indien de verzegeling is doorbroken: zoals; in-ear-headsets, scheerapparaten etc. Maar ook verzegelde audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
Waardevermindering
Producten die gebruikt, beschadigd, of zonder verpakking retour gezonden worden, zijn wij genoodzaakt waardevermindering in rekening te brengen. Deze waardevermindering kunnen wij echter pas bepalen nadat u het artikel retour heeft gezonden.

Verzegelde producten
Cd's, dvd's en andere dragers met audio- of video-opnamen of software waarbij de inhoud gemakkelijk kan worden gekopieerd zonder dat dit kopieren de staat van het origineel beinvloed, zijn vaak verzegeld. Zodra u deze verzegeling verbreekt, verliest u het retourrecht. Het product wordt dan niet meer retour genomen.

Ook prepaid toestellen zijn verzegeld. Hiermee wordt het gebruik van het toestel en het prepaid tegoed beschermd. U kunt een prepaid toestel enkel retourneren indien de simkaart nog volledig intact is.

Twijfelt u of u een product retour mag sturen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we dit samen kunnen beoordelen.

Praktijkvoorbeelden
U bestelt een product en haalt het uit de verpakking om te bekijken of het aan uw wensen voldoet. Wanneer u de verpakking opent en/of beschadigt terwijl dat niet noodzakelijk is om te bepalen of het product voldoet aan uw verwachtingen, bestaat de kans dat wij de daardoor ontstane waardevermindering aan u moeten door berekenen. Deze kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag. Door de foto van het product te bekijken en de productinformatie die wij verstrekken goed te lezen, kunt u meestal bepalen of het product wel of niet geschikt is. Daarnaast kunt u tijdens kantooruren altijd vragen stellen aan onze technische dienst.
U installeert of monteert het product maar na enkele dagen is de kwaliteit niet wat u ervan verwacht had. Omdat het product in gebruik genomen is, kunt u het niet meer retourneren.

Terugbetaling
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt