Shoppingcart

Boksbal automaat huren

Wie houdt nou niet van competitie? Bent u competitief, dan is onze iBoxer boksbal automaat ideaal voor u. Bij ons is het mogelijk om de boksbalautomaten te huren en exploiteren.  

iBoxer boksbal machine

Ziet u uzelf als de volgende Mike Tyson of Rico Verhoeven? Test de kracht van uw klap met onze iBoxer boksbal machine. Ideaal voor te huren tijdens evenementen. Versla uw vrienden of zelfs het record met jouw slag. De iBoxer is waterproof en mag dus buiten staan. Perfect op een feest, evenement of een andere gelegenheid. Denk niet aan een boksbal voor de echte professionele boksers, maar denk aan een kermis boksbal automaat. Het is de bedoeling om een zo hoog mogelijke score te behalen, door zo hard mogelijk tegen de boksbal aan te slaan.

 

Boksbalmachine langdurig huren

Naast het verhuren doen we ook aan exploitatie van de boksbal automaten. Als u interesse heeft vraagt u gerust een proefplaatsing aan. Daarna zal er contact met u opgenomen worden en zal er een afspraak gemaakt worden om de boksbal te plaatsen. Eén maand na plaatsing wordt er een afspraak gemaakt voor onderhoud en om de winst te verdelen. U ontvangt 50% van het bedrag dat in de geldlade zit op dat moment. Het is altijd mogelijk om de boksautomaat op te zeggen. Plaatsing, annulering, onderhoud en eventuele defecten zijn te allen tijde voor rekening van Entertainment Service Limburg. De boksbal machine is goed om te plaatsen op plekken waar lange rijen zijn. Door het wachten zullen mensen in plaats van wachten tegen de boksbal gaan slaan.

 

Aan de langdurige huur van de boksbalmachine zit geen risico aan verbonden, omdat er geen aanschafkosten zijn. Mocht u tevreden zijn met het behaalde resultaat, dan is het mogelijk om de boksbal automaat te laten staan. U ontvangt dan maandelijks 50% uit de geldlade. Voor reparatie kunt u een afspraak maken via e-mail of per telefoon. Wij hebben namelijk ook alle benodigde onderdelen op voorraad.

 

Boksbal automaat voor feest of partij

Een boksbal is leuk om uw bezoekers mee te verrassen. Of u nu een beurs of buurtfeest organiseert, een beetje competitie die de kermis boksbal automaat veroorzaakt misstaat nooit. Een echte blikvanger dus. De machine meet hoe hard er geslagen wordt. Zo weet u snel wie van uw vrienden het hardst slaat. 

Het is mogelijk om de moeilijkheidsgraad aan te passen. Zo kan de boksbal automaat een dag op een feest staan met kickboksers en de dag erna op een kinderfeest bij wijze van spreken. In beide gevallen is het mogelijk om het moeilijk te maken om bijvoorbeeld 900 te slaan.

 

Boxbal of boksbal?

Vaak wordt boksbal korter geschreven door ‘boxbal’ te gebruiken. Echter is boksbal de juiste vorm. Dus het is geen boxbal automaat, maar boksbal automaat. 


De kosten om de boksbal één dag te huren bedragen 150 euro. Zie in onderstaande tabel de kosten (excl. bezorgingskosten). 

 

1 dag

€150,-

1 week

€250,-

1 maand

€500,-

>1 maand

Op aanvraag