Shoppingcart

Boksbal automaat kopen

Bent u competitief? Zorg dan voor een echte competitie tussen jouw vrienden, familie, collega’s en u. Onze iBoxer boksbal automaat is ideaal voor het creëren van een competitieve sfeer. Bij ons is het mogelijk om de boksbalautomaten te kopen! 

 

iBoxer boksbal machine

Test de kracht van jouw klap met onze iBoxer boksbal machine. Ideaal om te kopen voor feesten en evenementen. Versla uw vrienden of versla zelfs het record met uw slag. De iBoxer is waterproof en mag dus buiten staan. Perfect op een feest, evenement of een andere gelegenheid. Denk niet aan een boksbal voor de echte professionele boksers, maar denk aan een kermis boksbal automaat. Het is de bedoeling om een zo hoog mogelijke score te behalen, door de boksbal zo goed als mogelijk te raken.

 

Boksbalmachine kopen

Naast het verhuren en exploiteren verkopen we de boksbal automaten ook. Als u de boksbal machine vandaag besteld, is de automaat morgen in huis. Voor reparatie of onderhoud kunt u een afspraak maken via e-mail of per telefoon. Wij hebben namelijk ook alle benodigde onderdelen op voorraad. De boksbal machine is goed om te plaatsen op plekken waar lange rijen zijn. Door het wachten zullen mensen in plaats van wachten tegen de boksbal gaan slaan.

 

Boksbal automaat voor feest of partij

Of u nu een beurs of buurtfeest organiseert, een beetje competitie die de kermis boksbal automaat veroorzaakt misstaat nooit. Een boksbal is altijd leuk om uw bezoekers mee te verrassen. De machine meet hoe hard er geslagen wordt en geeft dit direct weer op het scherm. Zo weet u snel wie van uw vrienden het hardst slaat. 

Zo kan de boksbal automaat een dag op een feest staan met kickboksers en de dag erna op een kinderfeest bij wijze van spreken. In beide gevallen is het mogelijk om het moeilijk te maken om bijvoorbeeld 900 te slaan. Dit is mogelijk doordat de moeilijkheidsgraad verstelbaar is.

 

Boxbal of boksbal?

Vaak wordt boksbal korter geschreven door ‘boxbal’ te gebruiken. Echter is boksbal de juiste vorm. Dus het is geen boxbal automaat, maar boksbal automaat.